7.5.2012

2012 kausi alkoi Bogeyracingin osalta American Car Showssa. Osasttollamme oli esillä Bogeyracing 719 auto ja Mika Hirvosen voittaja auto, näiden lisäksi oli esillä kontrastina Hicost auto, Porsche tehtaan tekemä ratakilpuri.
Tällä hetkellä molemmat autot ovat käyntikunnossa. 719 uupuu vielä konepelti ja pintapeltien kiinnitys. Myös jarrujen ilmaus ja maalaus sekä teippaushommia riittää vielä. 720 autosta puuttuu uudet etuiskarit sekä uuden mallinen kojelauta. Suurimmat puutteet on Motorhomessa joka vaatii vielä viimeistelyä ja rakentelua. Ajoimme eilen 720 Locostin jo kuljetustilan 2. kerrokseen testimielessä.
Hyvin on näköjään pysynyt siellä:-) Vielä kun viimeistelemme nostomekanismin sekä kuljetustuet, niin voimme lähteä viikon päästä Ahvenistolle pääsponsori Korrekin ratapäiville testaamaan. Motorhomen etujouset oli mystisesti katkennut talven aikana, joten jouduimme elvyttämään ne ennen kuin pääsimme itse varustelun kimppuun. Motorhomekin teipataan yli, joten sitäkin puuhaa on vielä odotettavissa. Tiimin varikko-osastokin on saanut kauan kaipaanmaansa vahvistusta kun Ville ja Tuomo on liittyneet vahvuuteen. Hommat on jo aloitettu ja kohta päästään ihan kilpureidenkin kimppuun kun saadaan kuljetuskalusto iskuun. Tässä kuvassa hämäyksen vuoksi sesonkiavustaja M auttaa saamaan autoa näyttelykuntoon. Iso apu on taas saatu myös vanhemman Vaahteran taholta, kiitos kiitos sinnekin.

Ei kommentteja: